Søg efter kategorier

El værktøj

Venstre banner

  • LeftBanner 1

El værktøj

tre.png

Dyk ned i vores alsidige Brede kollektion af elværktøj til leje og spark dit projekt i højeste gear. I denne kategori finder du alt, hvad hjertet begærer af elektrisk drevet udstyr, skræddersyet til både den kræsne professionelle og den ambitiøse Gør-det- selv -entusiast. Uanset om dit næste projekt kræver præcisionsskæring, kraftfuld boring eller detaljeret slibning, står vores brede udvalg klar til at hjælpe dig videre i dit projekt..

Vores el værktøj er håndplukket fra de bedste i branchen, hvilket sikrer, at du får adgang til udstyr, der ikke bare lever op til, men overgår dine forventninger. Vi lægger vægt på teknologisk innovation, brugervenlighed og førsteklasses ydelse, så hvert projekt ikke bare bliver færdiggjort, men mestreret af dig med bravur.

I vores udvalg finder du meget af det du mangler. Vi forstår kompleksiteten i moderne projekter og tilbyder derfor løsninger, der matcher enhver unik kravspecifikation..

Bosch Slaghammer Bosch GSH 7 VC PROFESSIONAL

Lej En Slaghammer I Haderslev, Aabenraa Og Vojens.

GSH 7 VC Professional med Vibration Control er den ultimative maskine i Bosch-programmet af slaghamre med ledning. Inkl. 2 mejsler i lejen.

Ring Tlf. 42 77 03 50

159,20 kr.
Bosch Mejselhammer Bosch GSH 27

Lej En Mejselhammer, Nedbrydningshammer I Haderslev, Aabenraa Og Vojens.

GSH 27 VC Professional med Vibration Control er den ultimative maskine i Bosch-programmet af nedbrydningshamre med ledning. Inkl. 2 mejsler i lejen.

Ring Tlf. 42 77 03 50

239,20 kr.
DeWalt Dyksav DeWALT DWS520

JLB Maskinudlejning tilbyder professionel dyksave til udlejning i det sønderjyske. Vores dyksave er af høj kvalitet og er designet til at klare selv de mest krævende opgaver. Vores dyksave er let at betjene og har en ergonomisk udformning, der sikre optimal komfort og kontrol under arbejdet. Vi tilbyder også levering og afhentning af vores maskiner så du kan fokusere på dit arbejde og lade os tage os af transporten.

Kontakt os for spørgsmål omkring udlejning

Ring Tlf. 42 77 03 50

104,00 kr.
DeWalt Dewalt Kap Gæringssav

Lej Kap Gæringssav

Dewalt kap-/geringssav 1675WDWS780 XPS t/Ø305mm klingeu/kuffert

Inkl dewalt arbejdsbord. Kan leveres efter ønske.

Ring Tlf. 42 77 03 50

240,00 kr.
Affugter DH 752 Master

Lej Effektiv Affugter

Rabat Opnåes Ved Langtidsleje!

Ekspertniveau inden for kondensationsaffugtning. Disse kraftfulde maskiner er designet til at præstere under krævende arbejdsvilkår, perfekte til industrielle og byggepladsbrug. En robust og prisvenlig serie af bærbare affugtere, ideelle til byggeprojekter, renoveringsarbejde, håndtering af vandskader og mange andre opgaver.

Ring Tlf. 42 77 03 50

140,00 kr.
Flamingoskærer

Lej Flamingoskærer

En robust og funktionel maskine til den professionelle bruger

Ring Tlf. 42 77 03 50

280,00 kr.
Makita Makita arbejdskampe

Lej Makita arbejdslampe

Lampen kan fungere på både batteri (1. stk medfølger) og via elnettet, og dermed er lampen meget alsidig og praktisk.

Ring Tlf. 42 77 03 50

16,00 kr.